måndag 19 januari 2009

Sista terminen

Så var då första skoldagen avklarad på sista terminen. Känns skönt att det är igång. Idag hade vi introduktionen på examensarbetet (igen). För drygt en månad sen hade vi också en introduktion, antar att det mest var för att man skulle komma igång med tänket kring vad man ska skriva om och med vem. Ändå satt de flesta som frågetecken när det gällde val av ämne men vad gäller resten av introduktionen och den efterföljande föreläsningen var det bara repetition, vilket i och för sig kan vara bra, men idag bara kändes långdraget.

Det var ändå kul att träffa alla igen. Förra kursen var vi ju så uppdelade så det var sällan hela klassen var samlad. Nu är vi tillsammans med KE, RM och ett par lärargrupper så det är rätt stora samlingar. Lite trist att vi inte fick vara bara klassen nu det sista, men det kan ju vara både för- och nackdelar med båda. Idag var även Betty och Jossan tillbaka efter att spenderat förra terminen i San Diego. Det är kul att de är tillbaka hos oss igen. Försåligt nog var det med lite blandade känslor från deras sida. Inte minst med tanke på vädret som idag visade sig på ett väldigt göteborskt vis. Grått! Uppehåll iallafall, man får vara glad för det lilla :).

Studieförsäkran kom jag ihåg att registrera idag så jag även denna terminen får lite småskrammel att köpa block och böcker för. Kan vara bra, och man får som sagt vara glad för det lilla.

Ha en go kväll!

1 kommentar:

Anonym sa...

Asså, kära du.
Jag fattar inte att du snart är klar med skolan. Tre år *poff*!!

Vad ska ditt arbete handla om då? ska bli spännande o följa (om du hinner uppdatera).

Ha en go helg! kraaam