torsdag 26 november 2009

Tjejfest o Liseberg

Hello everybody! Ett par veckor sen jag skrev men det verkar inte varit nån trafik här på bloggen så det är nog ingen som läser ändå.
Lördagen den 14/11 var det tjejfest hos Hanna med alla "Ulorna" samlade. Jag, Hanna, Elaine och Linn a.k.a. Kulan, Bulan, Mulan och Sulan eller hur det nu var. ;). Vi lagade vegetarisk lasange, drack vin o skumpa, snackade, sjöng, skrattade om vart annat. Några danssteg smög sig in under kvällen också.

Vid ettsnåret drog vi oss till Viktoria och tog ett glas till innan vi drog oss hemåt igen. En super-duper-dunder-kväll! Till våren får vi planera in nästa träff när vi kan sitta här på balkongen (om vi bor kvar) eller nån annanstans. Jag glömde kameran den kvällen men som tur var hade Elaine med sig sin och det finns lite bilder på hennes blogg.

Lördagen efter var jag och Mange på Liseberg tillsammans med Therese och Patrik. Vi träffades först på Tyrolen för ett glas innan vi gick på 5-kampen vilken jag förlorade! Spelar ingen roll för det var kul och härligt att gå runt på det julsmyckade Liseberg med alla lampor och tomtar. Vi åt renkebab eller Souvas som det heter. Riktigt gott fast jäkligt salt så vi blev rejält törstiga efter den. Så eftersom klockan närmade sig stängningsdags traskade vi bort till Incontro för att släcka törsten något.

Väl där hittade vi ett "loungebord" inte långt från baren och blev sittandes där hela kvällen och tittade på människor som kom i alla möjliga och omöjliga kreationer. En del öl blev det också, vi som skulle ta det lugnt. Fast kul som attans var det iallafall. Tänk va roligt man kan ha åt att kolla på folk och försöka komma på anledningen till att de är just där och varför de valde det de hade på sig. Snackade lite nyår också.. får se vart det leder.

Annars är det som vanligt här på Björnbergsväg. Fixar i hemmet, tvättar, bakar (mest grahamsbullar och fruktfrallor), letar jobb att söka, och idag blir det nog lite fönsterputsning så det blir fint när adventsgrejorna ska upp i helgen.

Ser fram emot lördag då Magnus och jag ska på julbord med show på Ruckmans. PETER APELGREN. Hurra va kul det ska bli. Can't wait!

Kram så länge

Inga kommentarer: